Friday Afternoon Netwerk

Friday Afternoon Netwerk

FAN is een interessant netwerk, waarbij ondernemers en ondernemende mensen samenkomen om kennis met elkaar te delen. Meestal gebeurt dit d.m.v. workshops, waarbij een ondernemer een podium krijgt en op deze manier zijn kennis deelt. De FAN is gestart in mei 2013. Ik ben mede-initiatiefnemer van dit netwerk, samen met Pedro van Helden en Marnix Snel. t/m juni 2015 was ik verantwoordelijk voor de organisatie van dit netwerk. Sinds september 2015 heeft Sanne van de Velden het stokje overgenomen. Soms ben ik nog betrokken bij de organisatie. Het blijft een leuk en interessant netwerk, waardoor ik altijd aanwezig ben bij de bijeenkomsten.

Een greep uit de workshops:
Strategie met ballen – Theo Thomas / Strategie met ballen
Jouw visie op 1 A$ – Gerrit Draad / Mindbiz
Doelen 2015/2016 – Jeannette de Jong / Grammatéas
Productpiramide – Jeannette de JOng / Grammatéas
Zakelijk verleiden – Sophie Bruers / Irrestible You
Laat je stem horen – Thomas Höhn / Thomas Höhn acteertrainingen

https://www.facebook.com/fridayafternoonnetwerk/

Business Open Nederland

Business Open Nederland

Voorzitter Prise d’Eau II op donderdagochtend in de even weken.
Ondernemers met elkaar verbinden en verder helpen, onder het genot van een ontbijt. Na het ontbijt kun je gaan golfen met andere ondernemers om elkaar beter te leren kennen.

Als voorzitter ben je verantwoordelijk voor relatiebeheer, het leiden van de bijeenkomst en de administratieve ondersteuning om alle genodigden informatie te geven.

http://www.businessopen.nl/

JOST

JOST

evenement & secretariële ondersteuning

Organiseren van het 25-jarig jubileum. Daarnaast heeft Eric Hamburg een lintje ontvangen uit handen van de loco-burgemeester tijdens de jubileumviering bij de Philharmonie. Het was een leuke en gezellige avond, mede dankzij een goede organisatie in samenwerking met Philharmonie in Tilburg.

http://www.jost.nl/

Sensare

Event ‘Als je niet trapt, kom je niet vooruit’

(september 2015 – maart 2016)

Voor dit symposium heb ik een gedeelte van de organisatie verzorgd, zoals mailings, gastenlijst, badges, etc. Tijdens het event heb ik als gastvrouw opgetreden, zodat Miranda haar tijd kon besteden aan alle genodigden en zich verder nergens druk over behoefde te maken.Het leuke van dit event was het meedenken, sparren en de leuke reacties die ik achteraf heb gekregen. Dat is toch waar je het voor doet. Lees meer over het event via de volgende link.

Ga hier naar de site van Sensare