Over Grammateas

 

Even voorstelen...

In 1972 kwam ik, Jeannette de Jong, ter wereld. Geboren en getogen in Tilburg, een stad waar ik me nog steeds thuis voel. Mijn moeder werkte aan huis en was er daardoor altijd voor mij en mijn broertje. Mijn vader werkte in de bouw en was vooral handig met zijn handen. Hij wilde niet onder een baas werken en was daardoor vooral een ondernemende ondernemer. Geweldige ouders die mij altijd hebben gesteund in mijn zoektocht naar wat ik wilde.

Al mijn hele leven ben ik bezig met het onderzoeken van dingen. Ik was een kind wat nooit stil zat, altijd in de weer was en vooral mijn eigen weg ging (lekker eigenwijs). Buitenspelen met vriendjes en vriendinnetjes, turnen, paardrijden, in bomen klimmen, balverstoppertje… vroeger speelde ik vooral buiten. En alles onderzoeken. Wat kan ik, hoe ver kan ik … En wat kan ik niet was vaak iets wat ik niet kende of wilde weten 🙂

Vanaf mijn 23ste werk is als Personal Assistant (PA). Dit doe ik nog steeds met veel plezier en sinds 2012 als zelfstandige. Balans vinden binnen privé en zakelijk is voor mij erg belangrijk. Sinds 2016 ben ik yogadocent en geef les bij Yogacentrum TilburgDaarnaast geef ik yogales aan ondernemers, zowel in groepsverband als 1-1. Wil je hier meer over weten, kijk dan op de website van BAJ Yoga

 

Grammatéas, een van de weinige Griekse onzijdige woorden.

Betekenis: secretaris/secretaresse. 

Terwijl jij je bezig houdt met je core business, dus datgene waar jij goed in bent, zorg ik voor de rest. Samen bepalen we de strategie, geheel afhankelijk van jouw behoefte op secretarieel, administratief en/of organisatorisch gebied. Met ruim 20 jaar ervaring weet ik dat alle facetten binnen je bedrijf belangrijk zijn. Vaak heb je de tijd of energie niet om alles zelf te doen. Toch wil je groeien, jezelf en je bedrijf verder ontwikkelen. Je klanten nog beter bedienen en meer omzet behalen of rust te creëren. Ik wil je daar graag bij helpen. Met enthousiasme streef ik op die manier mijn doel na: ontzorgen door ondersteuning op maat!

Behoefte aan advies? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek, waarin je ook drie tips van mij cadeau krijgt.

 

Bekijk mijn ervaring

Via de onderstaande knop kom je bij mijn lijst van ervaringen en wat ik zoal heb gedaan

9 thoughts on “Over Grammateas

  1. Pingback: viagra

Geef een reactie