Friday Afternoon Netwerk

Friday Afternoon Netwerk

FAN is een interessant netwerk, waarbij ondernemers en ondernemende mensen samenkomen om kennis met elkaar te delen. Meestal gebeurt dit d.m.v. workshops, waarbij een ondernemer een podium krijgt en op deze manier zijn kennis deelt. De FAN is gestart in mei 2013. Ik ben mede-initiatiefnemer van dit netwerk, samen met Pedro van Helden en Marnix Snel. t/m juni 2015 was ik verantwoordelijk voor de organisatie van dit netwerk. Sinds september 2015 heeft Sanne van de Velden het stokje overgenomen. Soms ben ik nog betrokken bij de organisatie. Het blijft een leuk en interessant netwerk, waardoor ik altijd aanwezig ben bij de bijeenkomsten.

Een greep uit de workshops:
Strategie met ballen – Theo Thomas / Strategie met ballen
Jouw visie op 1 A$ – Gerrit Draad / Mindbiz
Doelen 2015/2016 – Jeannette de Jong / Grammatéas
Productpiramide – Jeannette de JOng / Grammatéas
Zakelijk verleiden – Sophie Bruers / Irrestible You
Laat je stem horen – Thomas Höhn / Thomas Höhn acteertrainingen

https://www.facebook.com/fridayafternoonnetwerk/

XZIXZI

XZIXZI

project & secretariele ondersteuning
Planning en organiseren van werkzaamheden, ondernemersmaatje, sparren over ideeën,

Daarnaast heeft Peter-Jan mijn portretfoto’s gemaakt. Ik ben dan ook erg blij met het resultaat. PJ is een fotograaf die je op je gemak stelt, ook wanneer je, zoals ik, niet graag op de voorgrond treed en het niet leuk vind om voor de camera te staan.

http://www.xzixzi.com/nl/

ROC – School voor Gezondheidszorg

Projectmedewerker / Directiesecretaresse

(april 2014 – heden)

Ondersteuning bij diverse projecten t.b.v. BlackBoard, Opleidingsontwerpers en Plan van Inzet. Flexibiliteit, accuratesse, deadlines bewaken en denken in oplossingen waren hierbij erg belangrijk. Vanaf mei 2016 vervul ik de rol van Directiesecretaresse. Door de vele projecten die ik daar heb gedaan ben ik op vele vlakken inzetbaar en dat geeft een toegevoegde waarde bij deze job.

Klik hier om naar de site van ROC Tilburg te gaan