Friday Afternoon Netwerk

Friday Afternoon Netwerk

FAN is een interessant netwerk, waarbij ondernemers en ondernemende mensen samenkomen om kennis met elkaar te delen. Meestal gebeurt dit d.m.v. workshops, waarbij een ondernemer een podium krijgt en op deze manier zijn kennis deelt. De FAN is gestart in mei 2013. Ik ben mede-initiatiefnemer van dit netwerk, samen met Pedro van Helden en Marnix Snel. t/m juni 2015 was ik verantwoordelijk voor de organisatie van dit netwerk. Sinds september 2015 heeft Sanne van de Velden het stokje overgenomen. Soms ben ik nog betrokken bij de organisatie. Het blijft een leuk en interessant netwerk, waardoor ik altijd aanwezig ben bij de bijeenkomsten.

Een greep uit de workshops:
Strategie met ballen – Theo Thomas / Strategie met ballen
Jouw visie op 1 A$ – Gerrit Draad / Mindbiz
Doelen 2015/2016 – Jeannette de Jong / Grammatéas
Productpiramide – Jeannette de JOng / Grammatéas
Zakelijk verleiden – Sophie Bruers / Irrestible You
Laat je stem horen – Thomas Höhn / Thomas Höhn acteertrainingen

https://www.facebook.com/fridayafternoonnetwerk/

XZIXZI

XZIXZI

project & secretariele ondersteuning
Planning en organiseren van werkzaamheden, ondernemersmaatje, sparren over ideeën,

Daarnaast heeft Peter-Jan mijn portretfoto’s gemaakt. Ik ben dan ook erg blij met het resultaat. PJ is een fotograaf die je op je gemak stelt, ook wanneer je, zoals ik, niet graag op de voorgrond treed en het niet leuk vind om voor de camera te staan.

http://www.xzixzi.com/nl/

JOST

JOST

evenement & secretariële ondersteuning

Organiseren van het 25-jarig jubileum. Daarnaast heeft Eric Hamburg een lintje ontvangen uit handen van de loco-burgemeester tijdens de jubileumviering bij de Philharmonie. Het was een leuke en gezellige avond, mede dankzij een goede organisatie in samenwerking met Philharmonie in Tilburg.

http://www.jost.nl/